Volledig scherm
De politie doet onderzoek na de woningoverval aan de Vlissingenhof in de Arnhemse wijk De Laar. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Groninger vast voor overval op Arnhemse en haar twee kinderen in hun huis

ARNHEM - De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Vlissingenhof in de Arnhemse wijk De Laar-Oost op vrijdag 1 maart 2019.

Op die bewuste vrijdagavond omstreeks 23.45 uur, wisten vier of vijf personen een woning binnen te komen. Eén van de verdachten zou een wapen bij zich hebben gehad. Op dat moment waren de 24-jarige bewoonster en twee kinderen in huis. De bewoonster herkende een van de overvallers en smeekte hem om haar niet neer te schieten omdat ze zwanger zou zijn.

De woning werd doorzocht en even later gingen de daders er zonder buit vandoor. Bijna drie maanden na de overval werd de Groninger aangehouden in Schiedam. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem