Volledig scherm
Estavana Polman © ANP

Guido Weijers sneert naar Thierry Baudet en Estavana Polman kust de kampioensbeker

Gelderlander bytesKorte updates van onze eigen bn’ers op social media, wie houdt daar niet van? In de rubriek Gelderlander Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts die muzikanten, politici, sporters, modellen en andere bn’ers uit de regio op hun socials zetten.

Estavana Polman is trots. Zo trots dat de bekende handbalster uit Arnhem, die een relatie heeft met Rafael van der Vaart, een dikke kus geeft op de kampioensbeker. Ze heeft daar alle reden toe: haar Team Esbjerg is deze week kampioen geworden, door een nipte overwinning. Gefeliciteerd, Estavana! 

Heb jij hem al gezien, de allerlaatste aflevering van Game of Thrones? Jochem van Gelder is er niet blij mee dat de ‘meest epische serie’ ever stopt. De presentator uit Beneden-Leeuwen valt in een enorm GoT-gat, laat hij op Instagram weten. 

Dat Guido Weijers bepaald geen fan is van Thierry Baudet, is duidelijk. Op Instagram haalt de cabaretier uit Boxmeer flink uit naar de ‘kortzichtige’ politicus. Weijers reageert daarmee op alle ophef die eerder deze week ontstond, nadat Baudet kritiek uitte op onder meer werkende vrouwen. 

Hé, dat lijkt wel Anton van de Luizenmoeder. De Nijmeegse documentairemaker Sinan Can deelde eerder deze week een wel heel opmerkelijk verkiezingsbord, van iemand die wel erg op de bekende directeur uit de populaire serie lijkt. 

Een mijlpaal voor Collin Hoeve! De Nijmeegse singer-songwriter, die eerder dit jaar meedeed aan The Voice of Holland, heeft zijn EP Addicted uitgebracht. Na een jaar hard werken is het resultaat er, dat te beluisteren is op allerlei digitale kanalen. 

De geboren Arnhemmers Theo Janssen en Andy van der Meijde blijven op de buis. Ze zijn komend seizoen opnieuw te zien in het voetbalprogramma VTBL van Humberto Tan. Van der Meijde is ‘superblij’ dat hij als vaste sidekick aan tafel mag zitten bij het programma, dat eerder dit jaar niet bijster hoge kijkcijfers haalde. 

Radiodj Eric Corton uit Oosterbeek deelt een serieuze boodschap op Instagram. In Kenia ziet hij dat veel boeren de wanhoop nabij zijn door de aanhoudende droogte. In het land is volgens hem de langste droogte sinds jaren, waardoor waterputten en bomen droog staan en de boeren amper kunnen oogsten. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem