Helene Fischer verrast publiek in Gelredome met entree aan touw

VideoARNHEM - De Duitse zangeres Helene Fischer heeft om 19.45 haar show afgetrapt in Gelredome in Arnhem. Ze opende met een spetterende versie van Nur mit Dir.

Fischer kwam als een circusartieste aan een touw naar beneden om zich op het publiek in Gelredome te storten. Dat krijgt vanavond een show met 36 onderdelen voorgeschoteld.

Volledig scherm
Helene Fischer maakt haar entree aan een touw. © Rolf Hensel

Na het openingsnummer vraagt Fischer het publiek Engels of Duits moet spreken. De 26.000 aanwezigen stemmen voor Duits. ,,Dat is dan opgelost’’,  zegt de 34-jarige Schlagerkoningin. Het publiek staat een emotioneel concert te wachten, aldus Fischer. ,,Arnhem is de 73e en laatste show van mijn stadiontournee en ik vind het te gek dat ik hier voor 26.000 mensen mag optreden.’’

Gelredome is uitverkocht en heeft vanavond publiek van alle leeftijden in huis. Voorafgaand aan de show bezorgden de Fischerfans Arnhem een klein verkeersinfarct. Rondom het stadion liepen de wegen vol met verkeer dat moeite had een parkeerplek te vinden. 

Volledig scherm
Helene Fischer in Gelredome © Rolf Hensel
Volledig scherm
© Rolf Hensel
Volledig scherm
De show van Helene Fischer in het Gelredome. © DG
Volledig scherm
Helene Fischer Gelredome © DG
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem