In aanloop naar de bouw van het Cobercokwartier wordt het terrein rond de voormalige melkfabriek bouwrijp gemaakt. Tevens wordt er onderzoek gedaan naar niet-gesprongen explosieven uit de Tweede Wereldoorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
In aanloop naar de bouw van het Cobercokwartier wordt het terrein rond de voormalige melkfabriek bouwrijp gemaakt. Tevens wordt er onderzoek gedaan naar niet-gesprongen explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. © Gerard Burgers

Het begin is er, maar bouw Cobercokwartier laat nog even op zich wachten

ARNHEM - Graafmachines op het terrein van de voormalige Cobercofabriek! Gaat er dan eindelijk gebouwd worden? Ja en nee. Het duurt nog even voordat er daadwerkelijk stenen gestapeld worden - dat begint waarschijnlijk begin 2023 - maar de activiteiten aan de voet van de John Frostbrug hebben alles te maken met het toekomstige Cobercokwartier.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.