Herdenking voor de 73-jarige Arnhemmer, een gepensioneerd docent, die oktober jongstleden vlakbij zijn woning in de Arnhemse wijk Spijkerkwartier om het leven kwam, nadat hij belaagd werd door een groepje jongens.
Volledig scherm
PREMIUM
Herdenking voor de 73-jarige Arnhemmer, een gepensioneerd docent, die oktober jongstleden vlakbij zijn woning in de Arnhemse wijk Spijkerkwartier om het leven kwam, nadat hij belaagd werd door een groepje jongens. © Rolf Hensel

Hoe de pedohunt bij Jan (73) gruwelijk misliep: ‘Op die leeftijd laat je je meeslepen’

Tien jongens uit gegoede gezinnen zoeken sensatie in het jagen op mannen die pedofiel zouden zijn. Het eindigt met de dood van Jan (73). Hoe heeft het zover kunnen komen? 

6 reacties

 • hans griot

  1 jaar geleden
  Opmerking van die laatste vader is kul. Alleen slappelingen zijn meelopers en laten zich aanzetten tot dingen die niet door de beugel kunnen.
 • Cornelis Kramer

  1 jaar geleden
  Even een tegengeluid bij de verder harde reacties: zoeken naar een oorzaak is niet hetzelfde als goedpraten, maar je kunt wel met iets minder emotie kijken en dan zie je inderdaad sullige tieners die op basis van een misplaatst rechtvaardigheidsgevoel te ver gaan door daadwerkelijk klappen aan een oudere man te geven. Zijn dood is erg en onvoorzien, maar nu is het zaak om de levens van deze jongens niet ook te doden met zware straffen. En AD: pedofiel is niet gelijk aan pedoseksueel, 1 ok 2 niet
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  De Barbaren zijn terug !
 • a Kraaijeveld

  1 jaar geleden
  "op die leeftijd is er nu eenmaal een groepsdynamiek"... Klinkt als een excuus voor het mishandelen van verdachten die ook nog eens uitgelokt werden!! Hier is geen excuus voor te verzinnen.
 • J.A. Flippo

  1 jaar geleden
  Tien jongens uit gegoede gezinnen. Tuurlijk, maar wel met schroefjes los in hun hoofd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem