Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © shutterstock

‘Ik had nog zó gezegd: geen Okimono!’

Column Remco KockTraditiegetrouw was ik chagrijnig op mijn verjaardag. Anderen denken: leuk, een jaar erbij. Ik denk: wéér een jaar minder, wéér verder afgedreven van de mooiste tijd van mijn leven. Wéér een stap dichter bij ouderdom en mijn begrafenis.

Wat roepen mensen op de dag dat er extra zout in de open wond wordt gestrooid en ik om mijn sterfelijkheid treur? GEFELICITEERD! Voor zij die een attente boodschap willen overbrengen op mijn verjaardag: geen ongepaste post sturen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem