Volledig scherm
PREMIUM
De verzorging van de tuin bij Nieuw Schoonoord behoeft verbetering. © Marc Pluim

In stand houden voorzieningen Nieuw Schoonoord is nu de uitdaging

VELP - De onenigheid tussen eigenaar QSP ESS en zorgverlener Ontzorgd Wonen van Nieuw Schoonoord laat ook de bewoners van het Velpse wooncomplex niet onberoerd. Het bestuur van de bewonersvereniging is er zelfs al over gestruikeld.

Hoe ga je om met een eigenaar die zijn verplichtingen niet nakomt? Met deze vraag zag zich in het afgelopen jaar de bewonersvereniging van het Velpse wooncomplex Nieuw Schoonoord geconfronteerd. Want het Amsterdamse Hoen Vastgoedbeheer, dat het gebouw beheert namens eigenaar QSP ESS, incasseerde wel de servicekosten, maar verleende te weinig service, zeggen de betrokkenen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Wilhelminalinde’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek
    VIDEO

    ‘Wilhelmi­na­lin­de’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek

    ARNHEM - De ‘Wilhelminalinde’ is weer terug op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg in Arnhem. De jonge linde is een stek van de zomerlinde die de omstreden ‘ijzervreter van Atjeh’ luitenant–generaal Karel van der Heijden in 1898 bij het Koninklijk Koloniaal Militair Invalidenhuis Bronbeek plantte. Dat gebeurde ter gelegenheid van de inhuldiging van Wilhelmina als koningin op 31 augustus van dat jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem