Volledig scherm
De Arnhemse singer-songwriter Bowe. © Marc Pluim

Internationale allure en lokale helden op Park Open In Arnhem

VideoARNHEM - Zomerfestival Park Open markeert de eerste aflevering na de doorstart met een line-up van internationale allure en enkele lokale helden. Zij zullen zondag 17 juni optreden op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek.

De organisatie is bijzonder blij met de komst van Matthew Mole (zie video hieronder). De zanger, die folk mixt met elektronica, is een grote naam in zijn geboorteland Zuid-Afrika en is toevallig in juni in Nederland. Verder treden de Belgische broers Seagulls op.

Onder de lokale helden op het Park Open-podium kunnen worden geschaard: dj Patricia Knijnenburg en singer-songwriter Bowe. Het Drentse duo Jack and The Weatherman completeert het programma van de eerste Park Open van 2018.

Steunbetuigingen

Dat het festival zou doorgaan, was lang onzeker. De Stichting Park Open wilde er, onder meer vanwege geldgebrek, na 28 jaar mee stoppen. Na een stortvloed van steunbetuigingen uit de stad keerde de stichting echter op zijn schreden terug. 

De opzet van het festival is wel veranderd. Park Open is in de zomermaanden niet langer iedere zondag, maar alleen op 17 juni en 8 en 29 juli. Het zomerfeest duurt wel langer; van 12.00 tot 20.00 uur. De festivalzomer wordt afgesloten met een vierdaagse editie van 9 tot en met 12 augustus.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem