Jan Ummenthum en Anissa Ajaid in gesprek.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Ummenthum en Anissa Ajaid in gesprek. © Rolf Hensel

Jongeren uit Arnhem kunnen bankdirecteur ook iets leren

ARNHEM - Vooraanstaande Arnhemmers maken kennis met gedreven jongeren uit de wijken Presikhaaf en Malburgen. Dat is het idee achter het duoproject, dat afgelopen week bij Dudok van start ging. Beide werelden gaan elkaar de komende maanden tegenkomen en ervaringen uitwisselen. 

,,Laten we eerlijk zijn: directeuren, politici en de president van de rechtbank kunnen ook heel veel van deze jongeren leren,” zegt Jan Bart Wilschut. Hij is een van de organisatoren van dit initiatief.

Het project wordt uitgevoerd door onder andere de provincie Gelderland, Presikhaaf University en Empowering Nisa, een project uit de wijk Malburgen. Veel vooraanstaande bedrijven, wethouders, de rechtbank en scholen doen mee.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem