Volledig scherm
Jörgen Raymann. © PR

Jörgen Raymann meldt zich af voor voorstelling in Stadstheater Arnhem

ARNHEM - Jörgen Raymann en zijn band treden vanavond niet op in de grote zaal van Stadstheater Arnhem. Ze zouden daar de voorstelling ‘Wubbo’s last words: Save the earth!’ spelen, maar die is noodgedwongen afgelast, meldt Musis & Stadstheater Arnhem.

Raymann heeft zich ziek gemeld. ‘Kaartkopers zijn geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak’, meldt de schouwburg op de eigen website. Raymann is bezig met een tournee langs de Nederlandse schouwburgen met het stuk rond astronaut Wubbo Ockels (1946-2014). De voorstelling doet bijvoorbeeld in januari nog Theater Junushoff in Wageningen aan.

‘Wubbo’s last words: Save the earth!’ bestaat onder meer uit een videodecor waarin de lancering van de space shuttle wordt getoond, net als de beelden die Ockels (de eerste Nederlander in de ruimte) in 1985 vanuit de ruimte schoot. Vervolgens ontspint zich een multimediaspektakel vol humor en indrukwekkende beelden. Een liveband met zanger Bert Heerink speelt nieuwe muziek en songs van onder meer Michael Jackson, David Bowie en Pink Floyd.

Wanneer de voorstelling nu in Arnhem te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem