Medewerkers van de Kaptein-fabriek poseren in 1949 trots met de eerste Motobécane Poney's die daar van de band rolden. Ze staan voor de fabriek aan de Nieuwe Kade. (© Foto Renes, Gelders Archief nr. 1501 - 2530, CC-BY-4.0 licentie).
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van de Kaptein-fabriek poseren in 1949 trots met de eerste Motobécane Poney's die daar van de band rolden. Ze staan voor de fabriek aan de Nieuwe Kade. (© Foto Renes, Gelders Archief nr. 1501 - 2530, CC-BY-4.0 licentie). © Renes, Gelders Archief.

Kapteins Mobylette, de legendarische Arnhemse bromfiets, liet je nooit in de steek

Arnhem voor EeuwigIn de rubriek ‘Arnhem voor eeuwig’ beschrijft Peter Bloemendaal, oud-journalist van de Arnhemsche Courant, aan de hand van een oude foto het leven in Arnhem in vroeger dagen. Deze week: een beroemde brommer.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem