Parkeren op de Sonsbeeksingel langs het spoor in Arnhem: elke plek is bezet, soms wijken automobilisten uit naar plaatsen waar parkeren niet is toegestaan. Op de achtergrond rechts horecagelegenheid CASPAR.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren op de Sonsbeeksingel langs het spoor in Arnhem: elke plek is bezet, soms wijken automobilisten uit naar plaatsen waar parkeren niet is toegestaan. Op de achtergrond rechts horecagelegenheid CASPAR. © Gerard Burgers

Klarendal zucht onder parkeeroverlast: Roep om strakker handhaven in Modekwartier

ARNHEM Ondernemers rondom het Modekwartier in het zuidelijk deel van de Arnhemse wijk Klarendal luiden de noodklok over groeiende parkeeroverlast. Iedereen stelt vast dat het erger is geworden na invoering van parkeervergunningen in het aangrenzende Spijkerkwartier. Ook de gemeente erkent dat er sprake is van een ‘waterbedeffect'.

2 reacties

  • Mario Bongers

    1 jaar geleden
    Het begint bij de inhaligheid van de gemeente. Elke keer dat zij een nieuw plan presenteren, is dit gebaseerd op betalen. Dat waterbedeffect waar over gesproken wordt, is dan ook volledig hieraan te wijten. Lege winkelstraten? Parkeerbeleid. En ik kan zo nog wel even door gaan. Wanneer een wijk niet mee wil gaan in het betaald parkeren ( Sonsbeek kwartier ), wordt er niets meer ondernomen om de problemen op te lossen.
  • patrick wijgman

    1 jaar geleden
    Klarendal, ik dank god op mijn blote knietjes dat ik daar weg ben. Wild west daar, politie zie je amper en bekeuren doen ze nooit....dealers kennen ze bij naam en doen er niets aan. Nee "nette" mensen bekeuren daar is de politie supergoed in. Neem nou die walgelijke Hommelseweg met 14 kapperszaakjes op 200 meter....echt daar klopt niets van . Echt zooo blij dat ik daar weg ben.., en Caspar eigenaar ...spreek die mafkezen die wiet halen in de wietshops ( zijn er 5 op 100m2) maar niet aan..

In samenwerking met indebuurt Arnhem