Volledig scherm
PREMIUM
Eethuis MoushMoush in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Lekker en ook nog eens goedkoop eten bij charmant MoushMoush in Arnhem

over de tongSyrië(us) Lekker Eten. De tekst op de deur brengt een glimlach. En die blijft wel tijdens de maaltijd bij het Syrische eethuis MoushMoush in Arnhem.

De tip om eens te gaan eten bij het Syrische eethuis aan de Beekstraat in Arnhem, komt van verschillende vegetarische kanten. Niet zo gek, want de Arabische keuken maakt veelvuldig gebruik van groenten. Toch is het vooral de geur van gegrild vlees die bij binnenkomst de boventoon voert.

Het is een eethuis van bescheiden omvang met een stuk of tien tafeltjes, een grote afhaalbalie en zicht op de koks, die hakken en snijden. De inrichting is zonder luxe, maar het geheel heeft zeker charme.

De verlichting is niet karig, maar het is nog altijd beter dan het halfduister waarin je soms in Nederlandse restaurants zit te turen naar de kaart en je bord.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zorgkantoor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya
    PREMIUM

    Zorgkan­toor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya

    ARNHEM/ ELST - De bewoners van de voormalige multiculturele zorginstelling Dunya Zorggroep uit Arnhem hoeven niet bang te zijn dat ze op straat terechtkomen als het pand waarin zij verblijven wordt gesloten. Menzis Zorgkantoor heeft geregeld dat er bij erkende zorgaanbieders in Arnhem en omgeving voldoende plekken beschikbaar zijn voor de cliënten met een migratieachtergrond.

In samenwerking met indebuurt Arnhem