Caspar Arnhem ontvangt dolgraag flexwerkers, maar tijdens de uren voor lunch en diner wordt ze voortaan gevraagd aan de bar plaats te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Caspar Arnhem ontvangt dolgraag flexwerkers, maar tijdens de uren voor lunch en diner wordt ze voortaan gevraagd aan de bar plaats te nemen. © Rolf Hensel

‘Lieve flexwerker’: Arnhems café voert huisregels in

ARNHEM - Flexwerkers zijn nog altijd meer dan welkom bij Café Caspar in de Arnhemse wijk Klarendal, maar op de drukke tijden rond lunch en diner ziet kroegbaas Wolter de Bes ze voortaan het liefst aan de bar. Zónder koptelefoon.

Quote

De koptele­foon moet af. Daarmee onttrek je je wel heel erg aan de rest van het café

Wolter de Bes, Café Caspar

De Bes en zijn medewerkers liepen er al maanden mee rond. Na lang nadenken brachten ze vandaag toch de nieuwe ‘huisregels’ naar buiten, in een Facebook-bericht gericht aan de ‘lieve flexwerkers’ die regelmatig van het café aan het Elly Lamakerplantsoen in Arnhem hun werkplek maken.

Dat doen er zo veel dat de ‘klassieke cafébezoeker’ in de verdrukking komt. Vooral rond etenstijd houden flexwerkers soms zoveel tafeltjes bezet dat eters lang moeten wachten op een plekje. Als dat al vrijkomt. Daarom vraagt De Bes werkers nu tijdens lunch en diner aan de bar te gaan zitten.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem