Door een grote steiger te bouwen, kan Luxor Live meer mensen bij evenementen herbergen. Voorlopig staat het maximum aantal bezoekers echter op 50.
Volledig scherm
Door een grote steiger te bouwen, kan Luxor Live meer mensen bij evenementen herbergen. Voorlopig staat het maximum aantal bezoekers echter op 50. © Rolf Hensel

‘Luxor Live in de Steigers’ is klaar voor 150 bezoekers, maar mag niet meer dan 50 mensen toelaten

ARNHEM - Meer dan 150 bezoekers kunnen in de grote zaal van Luxor Live op veilige afstand van elkaar een optreden bijwonen. Dat is te danken aan de enorme steiger die is opgetrokken in het Arnhemse poppodium. Zonder die constructie zouden er maximaal 75 mensen binnen kunnen, zo’n 10 procent van de normale zaalcapaciteit.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem