Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Man denkt dat politie zijn afnemer is en opent kofferbak met 76.000 pillen: ‘Schijndrugs, neppers’

ARNHEM – De politie hield afgelopen februari in het Arnhemse Klarendal een auto aan waarin twee bigshoppers stonden met in totaal ruim 76.000 pillen. ,,Schijndrugs”, volgens de advocate van de 48-jarige chauffeur uit Uden. ,,Neppers.” Ze verzocht de rechtbank vrijdag haar cliënt, die twee maanden in voorarrest doorbracht, niet meer naar de gevangenis te sturen.

1 reactie

 • J. Trenning

  1 jaar geleden
  Gewoon levenslang jaar opsluiten. Drugscriminelen dienen de zwaarst mogelijke straffen te krijgen. Dit soort hoort niet thuis in onze maatschappij. Daarnaast ook kaalplukken. Er mag geen enkele vorm van mededogen zijn met dit soort criminelen. Bovendien betrokkene heeft al een ellenlang strafblad, dus verbeterd hij niet, leert hij niets, is hij nutteloos voor de maatschappij dus is de maatschappij beter af als hij nooit meer in die maatschappij komt.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’
  PREMIUM
  Interview

  De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’

  ARNHEM - Nee, hij heet géén Henri Bloem. Michel van Tooren (65) opende exact 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Marja (65) aan de Amsterdamseweg wijnspeciaalzaak Henri Bloem. De winkel groeide uit tot een begrip in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de prikkelende spreuken die steevast op een bord voor de wijnzaak prijken. Een gesprek, aan de hand van vijf slogans uit het verleden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem