Stuurman Marko Rakuljic uit Kroatië toont op de kop van de boot van ‘Constant in Beweging’ de plek waar hij op donderdagavond naar de drenkeling peddelde onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Stuurman Marko Rakuljic uit Kroatië toont op de kop van de boot van ‘Constant in Beweging’ de plek waar hij op donderdagavond naar de drenkeling peddelde onder de Nelson Mandelabrug in Arnhem. © Rolf Hensel

Man viel 12 meter van Arnhemse brug, maar daar was Marko: ‘Ik was zijn held’

ARNHEM - De 35-jarige Stuurman Marko Rakuljic uit Kroatië keek op donderdagavond de wedstrijd Ajax-FC Utrecht op het cruiseschip Jules Verne in de Nederrijn bij Arnhem. Opeens hoorde hij rumoer in de verte. ,,Er lag een jongen in het water. Niemand kon hem eruit krijgen. Er was geen tijd te verliezen. Ik heb het vlot losgemaakt en ben op hem af gepeddeld.”

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.