De Nelson Mandelabrug in Arnhem wordt rond Koningsdag in noordelijke richting afgesloten voor autoverkeer. De bussen kunnen de brug gewoon blijven gebruiken.
Volledig scherm
De Nelson Mandelabrug in Arnhem wordt rond Koningsdag in noordelijke richting afgesloten voor autoverkeer. De bussen kunnen de brug gewoon blijven gebruiken. © Rolf Hensel

Mandelabrug gedeeltelijk afgesloten vanwege Arnhems Oranjefeest

ARNHEM - Weggebruikers in Arnhem moeten er vanavond en zaterdag rekening mee houden dat de Nelson Mandelabrug in noordelijke richting is afgesloten. Verkeer wordt in verband met de feestelijkheden op Koningsnacht en -dag omgeleid via de John Frostbrug en de Pleijroute.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jeugdspeler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaatste seconde langs Hattem

    Jeugdspe­ler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaat­ste seconde langs Hattem

    Arnhem – Het is de allerlaatste seconde van de wedstrijd, wanneer de hockeyers van Upward op een 3-3 stand nog een strafcorner binnenslepen tegen Hattem. Met strafcornerspecialist Ties Koopmans op de bank, krijgt jeugdspeler Auke van West tijdens zijn basisdebuut dé kans om zichzelf onsterfelijk te maken. En dat doet hij. De 17-jarige Arnhemmer sleeppusht onberispelijk raak en helpt Upward daarmee aan de eerste drie broodnodige punten in de overgangsklasse A: 4-3.

In samenwerking met indebuurt Arnhem