De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’. © Beeldbewerking DG

Marco Borsato’s tegel in de Arnhemse Walk of Fame is verwijderd, naam van de zanger afgeplakt

ARNHEM - De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weg. Zijn tegel in de Walk of Fame bij de hoofdingang van het Arnhemse stadion is verwijderd, op een plaquette ter ere van ‘25 uitverkochte shows in GelreDome’ is de naam van de zanger met zwart plastic afgeplakt.

0 reacties

  1. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
    PREMIUM

    Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

    Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem