Volledig scherm
Een drone. Foto ter illustratie © ANP

Messentrekkers beroven Arnhemmers van drone in Nieuwegein

NIEUWEGEIN / ARNHEM - De verkoop van een drone is maandagavond voor een 23-jarige Arnhemmer en een vriend helemaal anders verlopen dan gedacht: in plaats van een koper troffen zij twee berovers aan op het afgesproken adres in Nieuwegein. Onder dreiging van een mes moest de Arnhemmer zijn drone afstaan. 

De beroving vond maandag 11 november kort na 23.00 uur plaats aan de Muiderschans in Nieuwegein, zo schrijft de politie dinsdag op haar website

Nadat de 23-jarige jongen online een afspraak had gemaakt om zijn drone te verkopen, gingen hij en een vriend naar de woning. Daar beroofden twee mannen hen van de drone en ook van andere goederen. 

Signalement

De daders zijn via de achterkant van de woning weggerend en zijn nog voortvluchtig. De slachtoffers hebben meteen de politie ingeschakeld. 

De recherche zoekt getuigen van dit misdrijf. 

Tips of aanvullingen op het nieuws?

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem