Motorrijder gewond bij ongeval op N348, motor over hek gelanceerd

VideoELLECOM - Een motorrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor van de weg raakte op de N348 bij Ellecom. De man raakte de vangrail en kwam onderaan het talud waarop de weg ligt terecht.

Volledig scherm
De motor van de motorrijder die zaterdagmiddag bij Ellecom van de weg raakte moet als verloren worden beschouwd. © Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Zijn motor vloog bij de botsing over een hek en raakte zwaar beschadigd. Het voertuig verloor onder ander het achterwiel.

De motorrijder raakte even na 15.00 uur van de weg. Ambulancepersoneel heeft hem onderaan het talud gestabiliseerd en daarna omhoog vervoerd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. 

Een berger heeft de motor met een kraan uit het weiland gehaald en vervolgens afgesleept.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De schepper
    Column

    De schepper

    Vroeger, als kind, reed ik met mijn ouders iedere zondag naar de Achterhoek. Mijn opa’s en oma’s woonden daar in kleine dorpjes en zij moesten bezocht worden. Ter hoogte van Duiven, op de A12, passeerden we een tot de verbeelding sprekende fabriek, die met die kettingrokende schoorsteen: een ellenlange pijp die van kilometers afstand boven het landschap uittorende. Van nog verder weg zag je niet de pijp maar wel de rook en leek het alsof er ergens een grote brand was.

In samenwerking met indebuurt Arnhem