Volledig scherm
Stormschade in Rheden. © Rolf Hensel

Napraten met burgemeester over tornado die door Rheden raasde

VideoRHEDEN - Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden nodigt de inwoners van het dorp Rheden uit om donderdagavond 13 juni na te praten over de storm, die vorige week voor zo veel ellende heeft gezorgd. 

Rheden, maar ook Dieren, kregen dinsdagavond 4 juni de volle laag van - naar later bleek - een tornado die een spoor door Gelderland trok van Lent tot aan Zutphen. Niet alleen huizen werden getroffen, ook Nationaal Park Veluwezoom heeft veel schade.

De bijeenkomst vindt van 19.30 tot 21.00 uur plaats in verzorgingshuis Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg 45 in Rheden. Behalve burgemeester Van Eert is ook wethouder Ronald Haverkamp aanwezig. 

Verder zijn vertegenwoordigers van Natuurmonumenten, Vivare, de Omgevingsdienst Regio Arnhem en de hulpdiensten uitgenodigd een kop koffie mee te drinken. Belangstellenden kunnen vrij inlopen. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem