Neuroot wil na 30 jaar nieuwe lp uitbrengen met crowdfunding

VIDEOARNHEM - De van oorsprong Arnhemse punkband Neuroot wil via een crowdfundingcampagne het eerste nieuwe album uitbrengen in 30 jaar tijd. Via website Voordekunst kunnen fans doneren voor de lp Obuy or die

Neuroot maakte furore in de late jaren tachtig (ook in Duitsland), maar viel in 1990 uit elkaar. Sinds vier jaar treedt Neuroot weer op en de bandleden vinden het hoog tijd worden voor de opvolger van het tot nu toe laatste album Plead insanity (1988). 

Wie tien euro of meer bijdraagt aan de totstandkoming van Obuy or die mag gratis naar de releaseparty, op vrijdag 23 februari in het Arnhemse poppodium Luxor Live. De crowdfundingcampagne gaat de laatste week in.

Volledig scherm
Neuroot © PR
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schietpartij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioenstaking: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’
    PREMIUM
    video

    Schietpar­tij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioen­sta­king: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’

    ARNHEM - Arnhem had maandag de stakingshoofdstad van Oost-Nederland moeten worden. Het treinverkeer bij Arnhem Centraal lag vroeg in de ochtend al plat en voor het provinciehuis stond een grote bijeenkomst met 1.500 man gepland om actie te voeren voor een ‘goed pensioen’. Door een schietpartij in een tram in Utrecht met een vreselijke afloop waren de gedachten van veel stakers compleet ergens anders.

In samenwerking met indebuurt Arnhem