Neuroot wil na 30 jaar nieuwe lp uitbrengen met crowdfunding

VIDEOARNHEM - De van oorsprong Arnhemse punkband Neuroot wil via een crowdfundingcampagne het eerste nieuwe album uitbrengen in 30 jaar tijd. Via website Voordekunst kunnen fans doneren voor de lp Obuy or die

Neuroot maakte furore in de late jaren tachtig (ook in Duitsland), maar viel in 1990 uit elkaar. Sinds vier jaar treedt Neuroot weer op en de bandleden vinden het hoog tijd worden voor de opvolger van het tot nu toe laatste album Plead insanity (1988). 

Wie tien euro of meer bijdraagt aan de totstandkoming van Obuy or die mag gratis naar de releaseparty, op vrijdag 23 februari in het Arnhemse poppodium Luxor Live. De crowdfundingcampagne gaat de laatste week in.

Volledig scherm
Neuroot © PR
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Arnhem gaat jongeren een maatschappelijke diensttijd bieden

    Arnhem gaat jongeren een maatschap­pe­lij­ke diensttijd bieden

    ARNHEM - Arnhem is een van de elf gemeenten in Nederland die van het kabinet jongeren een maatschappelijke diensttijd mogen aanbieden. De gemeente krijgt daar ruim 624.000 euro voor. Dat wil ze besteden aan een tweejarig project waarbij 140 jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar, die geen opleiding volgen, verdeeld over zeven groepen hun vaardigheden ontwikkelen en een beter beeld krijgen van wat ze verder willen doen in hun leven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem