Volledig scherm
PREMIUM
Onder grote belangstelling boog de gemeenteraad van Arnhem zich woensdagavond over de toekomst van de Kunstwerkplaats in Schuytgraaf. © DG

Nieuwe opties in beeld voor Kunstwerkplaats in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Een leeg sportveld op de Bakenhof in Arnhem-Zuid en een locatie in Elsweide in Arnhem-Noord zijn in beeld als nieuwe plek voor de Kunstwerkplaats. 

Die moet per 1 september na negen jaar weg uit Schuytgraaf om plaats te maken voor woningbouw. De locaties zijn als suggestie aan bod gekomen tijdens een overleg vorige week met wethouder Hans de Vroome. De gemeente heeft beloofd ze op haalbaarheid te onderzoeken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem