Volledig scherm
Ongeval op de A325 in Arnhem-Zuid ter hoogte van het busviaduct Lange Akkers. © Rijkswaterstaat

Ongeval met vier auto’s zorgt voor flinke vertraging in ochtendspits op A325 bij Arnhem

UpdateARNHEM - Verkeer op de A325 tussen Nijmegen en Arnhem moest donderdagochtend in de spits rekening houden met een vertraging die kan oplopen tot meer dan een half uur. Oorzaak was een ongeval in Arnhem-Zuid, waarbij vier auto’s betrokken waren. Tussen Elst en Arnhem-Zuid waren daardoor twee rijstroken enige tijd afgesloten.

Het verkeer staat stil over een afstand van zeker vijf kilometer, meldt Rijkswaterstaat rond 9.00 uur. De file tussen Nijmegen en Arnhem begont al voor knooppunt Ressen. Sluipverkeer zorgde voor oponthoud op Rijksweg-Noord tussen Elst en Arnhem. Na 09.00 uur liep de vertraging snel terug. 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het busviaduct Lange Akkers tussen de wijken De Laar-Oost en Rijkerswoerd. De rijstroken zijn afgesloten om de auto’s te kunnen bergen die bij de aanrijding betrokken zijn.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldiging Doorbraak over band met Grijze Wolven
    PREMIUM

    Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldi­ging Doorbraak over band met Grijze Wolven

    ARNHEM - 'Pure angstjagerij van beroepsopruiers’ noemen Arnhemse Turken het rapport van de linkse anti-fascistische actiegroep Doorbraak waarin het Turks Cultureel en Educatief Centrum Hoca Ahmed Yesevi wordt beschuldigd van nauwe contacten met de ultra-nationalistische Grijze Wolven. De organisatoren van het Turks Festival in Arnhem, verbonden aan de Türkiyem moskee aan de Maaslaan, vinden dat het onderzoek in de ‘afvalbak’ thuishoort.

In samenwerking met indebuurt Arnhem