Kees Momma.
Volledig scherm
Kees Momma. © Rolf Hensel

Ook bekende Velpenaar Kees Momma is tegen het nieuwste Posbankplan

VELP - Velpenaar Kees Momma, die bekend is vanwege de documentaires over zijn leven als autist, is resoluut tegen het plan om de Posbank deels toegankelijk te houden voor autoverkeer. Hij vreest voor de rust in de wijk Beekhuizen, waar hij woont. ,,Wij willen absolute rust hebben en een totaalverbod op doorgaand gemotoriseerd verkeer."

 1. Rondje Posbank wordt zeven maanden per jaar in het weekend onmogelijk, maar de auto blijft welkom
  PREMIUM

  Rondje Posbank wordt zeven maanden per jaar in het weekend onmogelijk, maar de auto blijft welkom

  RHEDEN - Een rondje rijden over de Posbank wordt van 1 april tot 1 november in het weekend onmogelijk, terwijl de meeste parkeerplaatsen in het gebied per auto bereikbaar blijven. Dat is het plan waar de Rhedense gemeenteraad dinsdagavond en de Rozendaalse gemeenteraad op 2 november naar verwachting hun goedkeuring aan zullen geven. Ook het Rozendaalse Veld blijft met de auto bereikbaar.
 2. Woonwagenbewoners zijn wachten op nieuwe standplaatsen beu: ‘We dachten dat het snel zou gaan. Nou, niks dus’
  PREMIUM

  Woonwagen­be­wo­ners zijn wachten op nieuwe standplaat­sen beu: ‘We dachten dat het snel zou gaan. Nou, niks dus’

  ARNHEM - Blij gemaakt met een dooie mus, zo voelen Arnhemse woonwagenbewoners zich. Een paar jaar terug beloofde het gemeentebestuur van Arnhem dat het vaart zou maken met de aanleg van nieuwe standplaatsen in de stad. ,,Maar daar is niets van terechtgekomen”, zeggen Tonnie Bosvelt en Diana Kummeling van de Huurdersvereniging Woonwagenbewoners Arnhem teleurgesteld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem