Jaap Wildeman schrijft een kaartje voor de zorg bij wijnhandel Henri Bloem. Marja en Michel van Tooren, initiatiefnemers voor de kaartenactie, kijken toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Wildeman schrijft een kaartje voor de zorg bij wijnhandel Henri Bloem. Marja en Michel van Tooren, initiatiefnemers voor de kaartenactie, kijken toe. © Erik van 't Hullenaar

Ook Jaap stuurt een kaartje voor de zorg: ‘Hart onder de riem voor zorgmedewerkers’

ARNHEM - Met een kaartje aan alle medewerkers van ziekenhuis Rijnstate willen Marja en Michel van Tooren een positief signaal geven. ,,Een hart onder riem voor het zorgpersoneel, die mensen hebben het al zo zwaar.”

0 reacties

  1. Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed
    PREMIUM
    column remco kock

    Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed

    ,,Beste reiziger. Ik heet u van harte welkom in de trein richting Nijmegen, Oss, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Etten-Leur en eindbestemming Roosendaal. Op dit moment hebben wij een vertraging van circa tien minuten, opgelopen na een seinstoring in Zwolle. Ik herinner u eraan dat het dragen van een mondkapje, over uw mond en over uw neus, nog steeds verplicht is, in de trein en ook op het station, in verband met de strijd tegen het verspreiden van het coronavirus…”

In samenwerking met indebuurt Arnhem