Volledig scherm
PREMIUM
Cameraman Thijo van Beek aan het werk in de Bieb in Dieren. © Gerard Burgers

Oud-trucker Thijo maakt nu voor Theothorne TV videoreportages met passie

DIEREN - Dieren en omgeving zijn sinds een maand een nieuwsmedium rijker: Theothorne TV. Het is het geesteskind van de 65-jarige Thijo van Beek. Theothorne TV maakt filmreportages over actuele gebeurtenissen in Dieren, Ellecom, Spankeren en Laag-Soeren. Te bekijken op YouTube.

Quote

Ik ga niet op elk ongeluk en op elk brandje af. Dat is niks voor mij

Thijo van Beek, Theothorne TV

Van Beek maakte met zijn Theothorne TV al zo’n tien reportages. Hij was met zijn camera in de Ontmoetingskerk in Dieren tijdens een Top2000-kerkdienst. En in Spankeren maakte hij een reportage op de kerstmarkt. Ook bij het Anton Pieck Festival in Dieren ontbrak hij niet. ,,Die reportage is bijna vijfhonderd keer bekeken.”

‘Producent’ heeft hij op zijn visitekaartje laten zetten. En dat klopt, maar hij is veel meer dan dat. Hij is ook cameraman en interviewer. En hij monteert. In zijn eentje vormt hij bovendien de redactie die de reportages voorbereidt. Hij noemt zichzelf ‘supercreatief’, maar ‘nul komma nul procent zakelijk’.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem