Rondom de op- en afritten van snelweg A348, zoals hier bij Velp (terrein De Groot) liggen kansen voor de plaatsing van zonnepanelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rondom de op- en afritten van snelweg A348, zoals hier bij Velp (terrein De Groot) liggen kansen voor de plaatsing van zonnepanelen. © Marc Pluim

Plan voor zonnevelden langs snelweg A348 moet leiden tot CO2-besparing van 15.000 ton

DE STEEG - Bij de op- en afritten van snelweg A348 moeten zonneparken komen. Dat is het plan van vijf inwonersgroepen uit de gemeente Rheden. Zij haken aan bij het voornemen van de provincie om van de A348 de meest duurzame snelweg van Nederland te maken. Ook de dijk van bedrijventerrein De Beemd in Velp is volgens hen geschikt.

0 reacties

 1. Zenuwachtig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning
  PREMIUM

  Zenuwach­tig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning

  En daar is ‘ie weer: de centrale eindtoets (voorheen Cito). Vanaf vandaag zitten weer talloze achtstegroepers te zwoegen op deze testen die moeten uitwijzen naar welk niveau middelbare school ze straks gaan. Alhoewel: het is een achtervang tegenwoordig. Want de docent heeft het laatste woord. Wij geven vijf tips aan kinderen, leraren, ouders én opa’s en oma’s hoe je je hier in deze tijd goed op kan voorbereiden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Strandpaviljoenhouders Scheveningen: 'Laat maar komen!'
  Play

  Strandpa­vil­joen­hou­ders Schevenin­gen: 'Laat maar komen!'

 2. Dit was Nederland: dinsdag 20 april
  Play

  Dit was Nederland: dinsdag 20 april