Volledig scherm
Een blijk van intens medeleven op het raam van het personeelsverblijf van Klarenbeek. © Harry van der Ploeg

Politie kent verdachten mishandeling zwembad Klarenbeek in Arnhem

ARNHEM - De politie heeft de mannen op het oog die op vrijdag 29 juli twee medewerkers van zwembad Klarenbeek in elkaar hebben geslagen. Er is nog niemand aangehouden.

De medewerkers wilden vrijdagavond aan het eind van de zwemdag rond kwart voor zeven het zwembad Klarenbeek sluiten. Dat zinde een aantal mannen niet. Zij beantwoordden het verzoek met enkele rake klappen, waarbij de medewerkers gewond raakten.

Om hoeveel mannen het gaat, wil de politie nog niet zeggen. Wel dat ze een beeld hebben van de verdachten van de mishandeling. De politie hoopt de mannen zo snel mogelijk op te pakken. Meer wil de politie er niet over kwijt. 

Handjevol tips

Quote

Filmpjes of foto's hebben we echter niet gehad

Simen Klok, Politiewoordvoerder

Afgelopen woensdag heeft de politie een getuigenoproep geplaatst op Facebook. Daar hebben weinig getuigen op gereageerd. ,,We hebben een handjevol tips binnengekregen van getuigen. Filmpjes of foto's hebben we echter niet gehad’’, zegt politiewoordvoerder Simen Klok. Hij voegt eraan toe dat de politie nog steeds interesse heeft naar beelden van het incident.

De mishandeling maakte veel los op social media. Behalve veel steunbetuigingen spraken velen ook van schande over de mishandeling. Ook burgemeester Ahmed Marcouch liet zich daarbij niet onbetuigd na het incident. Hij tweette daags na de publicatie: 'Hou je laffe poten thuis en buig je hoofd diep voor de mensen die ons en onze kinderen in het zwembad zoveel watervreugde geven'.

Over hoe ernstig beide mannen er na de mishandeling aan toe waren, zijn geen mededelingen gedaan. Wel dat ze zowel geestelijk als lichamelijk letsel zouden hebben opgelopen, maar het inmiddels naar omstandigheden weer goed maken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem