Politie verricht drie aanhoudingen bij invallen om hennep in Velp

videoVELP - Bij twee invallen in Velp vanwege hennepteelt zijn maandagochtend drie inwoners uit die plaats aangehouden. Het gaat om twee mannen van 43 en 32 jaar en een vrouw van 40 jaar oud.

De acties vonden plaats aan de Hoofdstraat en de Vlashofstraat in Velp. De politie had informatie gekregen over hennepteelt op die locaties.

Volledig scherm
De politie in Velp. © Persbureau Heitink

Twee hennepkwekerijen werden ontdekt met respectievelijk 82 en 320 wietplanten. Eén van de kwekerijen bevond zich boven een winkel aan de Hoofdstraat. De politie laat weten dat de zaak niets met de criminele praktijken te maken heeft.

De gevonden hennepplanten zijn in beslag genomen en vernietigd. Het drietal uit Velp dat is gearresteerd, zit nog vast voor verhoor. Op de ramen van de panden waar een inval werd gedaan, hangen nu posters waarop staat vermeld dat misdaad niet loont.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College
    PREMIUM

    Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College

    DOORWERTH - Op het Dorenweerd College in Doorwerth zat twee jaar geleden slechts één leerling die uitkwam voor zijn homoseksualiteit. ,,Wat jammer dat ik de enige ben”, zei hij tegen docent Elmar Noteboom. ,,Ik kan er met niemand over praten.” Noteboom, zelf homoseksueel, werd geraakt door de woorden van zijn leerling. Hij richtte op Paarse Vrijdag, vandaag precies één jaar geleden, de groep InDifferent op.

In samenwerking met indebuurt Arnhem