De gemeenteraad van Arnhem tijdens de vergadering waarin de wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) onder vuur lagen vanwege de te late en gebrekkige informatie over het rapport over ongelijke behandeling van personeel.
Volledig scherm
De gemeenteraad van Arnhem tijdens de vergadering waarin de wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) onder vuur lagen vanwege de te late en gebrekkige informatie over het rapport over ongelijke behandeling van personeel. © Gerard Burgers

Politiek gedonder in Arnhem: het houdt niet op, niet vanzelf

ANALYSEARNHEM - Weer is slag geleverd op het politieke kerkhof dat Arnhem heet. Weer zijn slachtoffers gemaakt. Weer staat een nieuwe rekening open. Weer is het wachten tot die wordt vereffend. De jongste breuk in het stadsbestuur kost D66 de kop, terwijl die partij uit was op de scalp van een PvdA-wethouder. In het stadhuis in Arnhem is de boemerang nooit ver weg. Nu kwam-ie wel heel snel terug.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april

 2. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte