Het raadhuis van Renkum in Oosterbeek
Volledig scherm
PREMIUM
Het raadhuis van Renkum in Oosterbeek © Rolf Hensel

Politiek Renkum staat niet te springen om herindeling, maar zeker is dat er iets moet gebeuren

OOSTERBEEK - De politiek in Renkum staat niet te springen om een herindeling. Sterker nog, de meeste lokale partijen willen er alles aan doen om zelfstandig te kunnen blijven. ,,Dit is nog lang geen gelopen race”, zegt John Bartels van de PRD.

1 reactie

  • Anoniem

    4 maanden geleden
    Gert Grobben Beetje dom en flauw om de ouderen/vergrijzing de schuld te geven van het (financieel) niet boven water kan houden. Al jaren bestaat de gemeente uit financiële prutsers en klungelende politici, kijk eens naar wegonderhoud, het gedoe rondom de Engelse air glider, afbraak maatschappelijke zorg. We staan niet voor niets in de top 10 van gemeenten met de hoogste fiscale druk! Het zijn hier gewone financiële prutsers!
  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem