Het gebouw dat er zonder vergunning is geplaatst, staat achter de monumentale tuinmanswoning aan de Sonnenberglaan in Oosterbeek. De rechter dwingt de gemeente Renkum nu om te handhaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw dat er zonder vergunning is geplaatst, staat achter de monumentale tuinmanswoning aan de Sonnenberglaan in Oosterbeek. De rechter dwingt de gemeente Renkum nu om te handhaven. © DG

Rechter dwingt de gemeente Renkum om te handhaven op illegale overkapping

DEN HAAG/OOSTERBEEK - De rechter dwingt de gemeente Renkum tot actie. Renkum heeft ten onrechte een handhavingsverzoek afgewezen. De gemeente ging er ten onrechte van uit dat de bouw van een overkapping op het terrein van een manege aan de Valkenburglaan, hoek Sonnenberglaan in Oosterbeek was toegestaan zonder vergunning.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem