Volledig scherm
Israel Vibration in actie met links Cecil 'Skelly' Spence en rechts Lascelle 'Wiss' Bulgin. © PR

Reggaeband Israel Vibration voor optreden naar Willemeen Arnhem

VideoARNHEM - Jongerencentrum Willemeen is er in geslaagd reggaeband Israel Vibration naar Arnhem te halen. De Jamaicanen treden zondag 17 juni op in de zaal aan het Willemsplein 1, waar al vaker grote namen uit het genre op het podium stonden.

Willemeen kan de naam Israel Vibration straks rijgen aan een ketting waarop ook al de namen staan van bijvoorbeeld Gregory 'Night Nurse' Isaacs, Anthony B. Luciano, Queen Ifrica, Warrior King en Tony Rebel.

Israel Vibration is een verhaal apart. Drie van de bandleden, zangers Cecil Spence (Skelly), Albert Craig (Apple) en Lacelle Bulgin (Wiss), ontmoeten elkaar in een herstellingsoord in Kingston waar zij verbleven in verband met hun poliobesmetting. 

Basis

Daar legden zij de basis voor een reggeaband die inmiddels veertig jaar actief is. Na debuutalbum 'The same song', zouden er nog vele volgen. Israel Vibration komt ook nog steeds met nieuw materiaal. 

De 'vroegevogelkaarten' voor het optreden in Willemeen zijn inmiddels uitverkocht. Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop en 23 euro aan de deur.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem