Een impressie van de Trolley 2.0 die in december 2014 werd verspreid door de gemeente Arnhem. De bus die ontwikkeld zou worden door EL-KW kwam er nooit.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de Trolley 2.0 die in december 2014 werd verspreid door de gemeente Arnhem. De bus die ontwikkeld zou worden door EL-KW kwam er nooit. © Gemeente Arnhem

Renkumer (53) krijgt werkstraf van 90 uur voor fraude met milieusubsidie

ZUTPHEN/RENKUM - Een 53-jarige inwoner van Renkum heeft een werkstraf van 90 uur gekregen voor het vervalsen van documenten om subsidiegeld te krijgen van de provincie Gelderland. Een oplettende ambtenaar doorzag de fraude en voorkwam dat er 75.000 euro werd overgemaakt aan zijn bedrijf.

0 reacties

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    27

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem