Volledig scherm
Het logo van Meatball@nr.3. © Erik van 't Hullenaar

Restaurant in Arnhem serveert alleen gehaktballen

ARNHEM - Arnhem heeft nu een restaurant  waar je alleen gehaktballen kunt eten: Meatball@nr.3. Dit restaurant op het Eiland heette tot op heden Het Eiland eten en drinken. 

Eigenaar is Jurgen Bierdrager, die de zaak anderhalf jaar geleden overnam.  

Iets van mezelf

,,Een droom, maar al gauw begon het te knagen. Ik had de kaart van mijn voorganger Billy Regouin voortgezet, maar wilde iets van mezelf, iets aparts. Toen ben ik met horecakenner Franklin van Reem in gesprek gegaan. Samen zijn we op het idee gekomen van een gehaktballenrestaurant.’’

Meatball@nr.3 is een restaurant voor mensen die weinig tijd hebben en binnen een uur even lekker willen eten voor niet te veel geld. Ze kunnen kiezen uit de klassieke omagehaktbal, de pittige varkensbal, de kippenbal, de vegabal en de special, die elke week anders zal zijn. Essentieel onderdeel van het concept is dat, buiten de gehaktbal, de keuze breed is. 

Variatie 

Je kunt je bal eten met aardappelpuree, risotto, spaghetti of rigatoni. Met verschillende groenten, salades en sauzen. Zelfs met een gebakken ei. ,,Zo kun je eindeloos variëren en hier steeds weer terugkomen, al eet je dan altijd weer bal", zegt Bierdrager.

Volledig scherm
Jurgen Bierdrager in zijn nieuwe restaurant Meatball@nr.3. © Erik van 't Hullenaar

In samenwerking met indebuurt Arnhem