Volledig scherm
Restaurant de Oude Post in Renkum © DG

Restaurant Oude Post wint Smaakvolgersaward in Arnhem

ARNHEM - Restaurant de Oude Post uit Renkum heeft op het culinaire evenement Smaakvol in Arnhem de Smaakvolgersaward gewonnen. De jury beoordeelde de 18 restaurants op het Gele Rijdersplein in Arnhem op grond van de opmaak van gerechten, de inrichting en de aankleding.

De keus viel op de Oude Post omdat de gerechten volgens Wolter de Bes, een van de drijvende krachten achter Smaakvol, op kleine schilderijen leken. Ook de kolossale bloemstukken in de stand van de Oude Post oogsten veel bewondering. "Wij proberen altijd op te vallen. We willen iets moois neerzetten en gaan altijd voor de eerste prijs", aldus gastheer Robert Bregman van de Oude Post.

Regen
Net als vorig jaar krijgen de deelnemers en bezoekers veel regenwater te verwerken. Vrijdagavond goot het. Toch ging de modeshow door. Met behulp van twee enorme parasols bleven de vijf modellen droog. De laatste dag staat in het teken van families met smaak. Kinderen kunnen zondagmiddag deelnemen aan de kookworkshops. Ook lopen er clowns over het terrein.

  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem