Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Scooterrijder berooft fietser met bajonet van ‘oortjes’ tussen Arnhem en Huissen

UpdateARNHEM/ HUISSEN - De politie zoekt een man op een scooter die zaterdagavond rond half negen iemand heeft beroofd op de Huissensedijk van Arnhem richting Huissen. Vermoed wordt dat hij daarbij een bajonet heeft gebruikt, maakte de politie maandagmiddag bekend.

Slachtoffer van de roof was een 18-jarige jongen. Hij fietste op de Huissensedijk richting Huissen toen de man op de scooter hem naderde ter hoogte van de Erasmussingel. De scooterrijder bleef achter de fietser rijden, en ter hoogte van Manege Ruimzicht, op de grens van Arnhem en Huissen, sprak hij de 18-jarige aan.

Toen beiden waren gestopt, voelde de fietser een prik in zijn zij, vermoedelijk van een bajonet, aldus de politie. De scooterrijder wilde geld, maar dat had de 18-jarige niet. Uiteindelijk bestond de buit uit een paar ‘oortjes’, kleine hoofdtelefoons.

Vervolgens ging de straatrover er op een oud model zwarte scooter vandoor. De vluchtroute van de overvaller is via de Huissensedijk richting de Loostraat naar Huissen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem