Volledig scherm
© Thinkstock

SCS Laag-Soeren blijft nog even voetbalclub zonder elftal

LAAG-SOEREN - SCS Laag-Soeren blijft nog even een voetbalclub zonder elftal. Voorzitter Marco Gieteling laat weten dat het toch niet is gelukt een team op de been te brengen voor komend seizoen.

Volgens hem hebben zich wel nieuwe leden gemeld, maar te weinig om een ploeg te kunnen samenstellen. 'We gaan vrolijk verder met trainen en zullen in de komende periode opnieuw plannen maken voor de toekomst.'

Halverwege juli leek het er nog sterk op dat SCS weer in competitieverband zou kunnen uitkomen met een team. Tijdens een inloopbijeenkomst in clubhuis 't Sprengenhus in Laag-Soeren kwamen de nodige aanmeldingen binnen. Niet genoeg, zo blijkt nu.

SCS deed in het seizoen 2015-2016 voor het laatst mee aan een competitie van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Sindsdien wordt de vereniging ook wel 'de enige voetbalclub van Nederland zonder elftal' genoemd. Feitelijk gezien klopt dat niet, meldde de KNVB eerder al. De voetbalbond weet dat er meer clubs als SCS bestaan.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem