Siem Gitsels verloor zijn zoon en moest zijn bedrijf verkopen. ‘Dat gevoel gun je niemand’

Mensen in ArnhemOnlangs heeft Siem Gitsels (71) noodgedwongen zijn familiebedrijf moeten verkopen. ,,Mijn zoon, Simon jr., die het bedrijf van me had overgenomen is in februari 2019 omgekomen door een auto-ongeluk.” 

Gitsels vindt het moeilijk om er over te vertellen. ,,Het is een gevoel dat je mensen niet gunt. Net of er een stukje van jezelf mist. Dat gevoel is afgelopen jaar niet minder geworden.” Wel heeft Gitsels nu iets meer rust. 

Het bedrijf dat hij van de grond af had opgebouwd is verkocht aan Gaswacht Gelderland. ,,Ik ben een tijdje terug naar de opening geweest. Dat vond ik wel lastig. Ik stond echt te twijfelen op die drempel.”

Uiteindelijk heeft hij alle moed bij elkaar geraapt en is toch naar binnen gegaan. ,,Ze hadden alles hetzelfde gelaten. Dat was wel heel mooi. Het voelt goed om het bedrijf in hun handen te laten.”

Volledig scherm
Siem Gitsels. ,,Net of er een stukje van jezelf mist.” © Rens Plaschek
  1. Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldiging Doorbraak over band met Grijze Wolven
    PREMIUM

    Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldi­ging Doorbraak over band met Grijze Wolven

    ARNHEM - 'Pure angstjagerij van beroepsopruiers’ noemen Arnhemse Turken het rapport van de linkse anti-fascistische actiegroep Doorbraak waarin het Turks Cultureel en Educatief Centrum Hoca Ahmed Yesevi wordt beschuldigd van nauwe contacten met de ultra-nationalistische Grijze Wolven. De organisatoren van het Turks Festival in Arnhem, verbonden aan de Türkiyem moskee aan de Maaslaan, vinden dat het onderzoek in de ‘afvalbak’ thuishoort.

In samenwerking met indebuurt Arnhem