In hun boot Sealiberty runnen Marloes van de Pol en Jeroen Spaander een bed and breakfast.
Volledig scherm
In hun boot Sealiberty runnen Marloes van de Pol en Jeroen Spaander een bed and breakfast. © Timo Bouman/ Persbureau Heitink

Tanker raakt woonboot in Arnhemse haven: 'Een ramp'

ARNHEM - Een brandstoftanker is woensdagmorgen rond 08.30 uur tegen een woonboot gevaren in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in Arnhem. Beide boten raakten niet lek als gevolg van het ongeval, wel raakte de woonboot ernstig beschadigd.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem