Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Tienduizenden mensen uit regio kunnen schulden niet betalen: grootste problemen in Arnhem

Ruim 47.000 mensen in de regio hebben problemen met het afbetalen van leningen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto of een televisie. Ondanks de coronacrisis is dat aantal wel gedaald en hebben minder mensen schulden. 

3 reacties

 • T. Huisman

  2 maanden geleden
  Je kunt beter tweede hands kopen en beter niet op krediet. Reclameleuzen van koop nu en betaal later. Je moet wel met 9% 10 % rente terug betalen en kunt er jaren aan vast zitten. Je zou mensen hier tegen in bescherming moeten nemen. Banken hebben toch een zorgplicht?.
 • Passie Arnhem

  2 maanden geleden
  Let op: geld lenen kost geld;-)
 • Alinda Jorritsma

  2 maanden geleden
  Verbaasd me niks in een land als Nederland. Als je hier niet hebt kunnen studeren of de HAVO hebt kunnen doen, zit je gewoon gevangen.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Arnhem