Volledig scherm
PREMIUM
In plaats van Welzorg krijgt nu Otolift de aanbesteding in de gemeenten Rheden, Rozendaal, Renkum, Lingewaard en Overbetuwe. © Thinkstock

Traplift in vijf dagen te mooi om waar te zijn

RHEDEN - Het leek een buitenkans: een bedrijf dat binnen vijf werkdagen een traplift kon leveren. Dus verstrekte de gemeente Rheden het alleenrecht op de levering van trapliften voor Rhedense WMO-cliënten aan het bedrijf Welzorg. Ook in de gemeenten Rozendaal, Renkum, Overbetuwe en Lingewaard zou de aanbieder door de Rhedense gunning van start mogen gaan.

Maar het gaat niet door, want concurrent Otolift heeft niet zitten slapen. Het bedrijf is gespecialiseerd in trapliften en keek erg op van de korte levertijd van Welzorg, een bedrijf dat ook andere zorghulpmiddelen levert. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’
    PREMIUM
    bij de politierechter

    Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’

    ARNHEM - Achter elkaar komen ze de rechtbank binnen. Hij (52) fier voorop, zij (31) met een bezorgde blik. Ze staan terecht voor verboden wapenbezit: een boksbeugel en een Lakefieldgeweer kaliber.22, met een magazijn, negen patronen en een geluiddemper. Het vuurwapen vond de politie tijdens een huiszoeking onder het matras van het echtelijke bed. De boksbeugel was eigenlijk bijvangst, die zat gewoon in het handtasje van mevrouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem