De locatie van de schietpartij in Arnhem. Het slachtoffer, een man uit Laren, is aan zijn verwondingen overleden. Inzetje: incassobaas Cees J.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie van de schietpartij in Arnhem. Het slachtoffer, een man uit Laren, is aan zijn verwondingen overleden. Inzetje: incassobaas Cees J. © Roland Heitink/screenshot RTL7

Twee moorden en een zelfmoord: wat bezielde Incasso Cees?

ReconstructieTwee dode mannen in auto’s in Arnhem en Amersfoort. De directeur van het Arnhemse Incassobedrijf Plan B trok vrijdagmiddag een spoor van dood en verderf, voordat hij zichzelf van het leven beroofde. De grote vraag is nu: wat bezielde Incasso Cees?

0 reacties

  1. Arnhemse incassobaas doodde twee mannen, mogelijk betrokken bij nog een moord
    PREMIUM
    Update

    Arnhemse incasso­baas doodde twee mannen, mogelijk betrokken bij nog een moord

    Een Arnhemse incassobaas is vrijdag mogelijk betrokken geweest bij meerdere moordzaken voordat hij in de nacht zichzelf van het leven beroofde. Cees J. zou verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van een kunstenaar en handelaar uit het Gelderse Laren die later aan zijn verwondingen overleed en het doden van een 74-jarige man uit Soest. De politie doet onderzoek naar de vraag of er nog sprake is van meer slachtoffers.

In samenwerking met indebuurt Arnhem