Volledig scherm
PREMIUM
Onderzoek bij het huis van Tevfik G. aan de Dragonstraat in Arnhem. © persbureau Heitink

‘Vader Tevfik deed alles voor zijn twee jongens’

ARNHEM - De Arnhemse wijk Malburgen werd zaterdagmorgen opgeschrikt door een familiedrama. Een 40-jarige vader zou zijn zoontje van 12 thuis om het leven hebben gebracht. Omwonenden en bekenden zijn verbijsterd. De twee jongens waren alles voor Tevfik. 

,,Een drugsgebruiker? Welnee. Gewoon een goede jongen. Echt, een heel goede jongen.’’ 

In de Dragonstraat in de Arnhemse wijk Malburgen wordt zondagmiddag lasterpraat over Tevfik G., zoon van een Nederlandse moeder en een Turkse vader, vakkundig de kop ingedrukt door een collega en een buurman. Op sociale media gaat het verhaal dat G. onder invloed zijn zoon heeft vermoord. Niets van waar, zeggen de twee.  ,,De psychische gesteldheid van die man. Dáár heeft dit drama mee te maken.”

Tien meter verderop is de straat, voor huisnummer 28, al anderhalve dag afgezet. Inmiddels staan er ook drie busjes van de forensische dienst. ,,De jongen ligt nog altijd in huis”, weet de buurman met stelligheid te vertellen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem