Verwondering in Park Angerenstein in Arnhem: hoe kan het lijk pas ’s middags worden ontdekt?

VideoARNHEM - Om 11.10 uur liep Bianca van Berkel nog langs de plek toen ze de hond uitliet. ,,Toen heb ik niks gezien.” Omstreeks 12.30 uur was dat anders: in de vijver achter de villa in het Arnhemse park Angerenstein lag het stoffelijk overschot van een man, van wie een politieagent meldt dat hij is geboren in 1968.

Volledig scherm
Hulpverleners halen het lijk uit de vijver in Arnhem. © Persbureau Heitink

Het slachtoffer zou het eerst zijn gezien door iemand die de hond uitliet. Volgens Ad Wynia was het een meisje uit de buurt. Dat belde direct de hulpdiensten via 112, waarna de brandweer met meerdere wagens en een bootje uitrukte. 

,,Ik was net even weg en ben naar huis gesneld toen ik het bericht hoorde.” Wynia woont vlak bij de vindplaats van het lijk, in het koetshuis naast de in het park gelegen villa.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meer huisartsen hadden eigen vruchtbaarheidskliniekjes: arts Oosterbeek deel van netwerk
    PREMIUM

    Meer huisartsen hadden eigen vruchtbaar­heids­kli­niek­jes: arts Oosterbeek deel van netwerk

    OOSTERBEEK / VELP - De Oosterbeekse huisarts die in de jaren 80 een eigen vruchtbaarheidskliniek runde, stond niet alleen. Hij maakte deel uit van een netwerk van drie tot vier artsen in de regio Arnhem, die in hun praktijk ook kunstmatige inseminatie toepasten bij vrouwen met een kinderwens. Net als de Oosterbeekse huisarts gebruikten deze collega’s vers donorzaad om ongewenst kinderloze stellen te helpen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem