Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Voorbijgangers helpen agent bij arrestatie na drugsdeal in Arnhem

ARNHEM - De politie heeft gistermiddag, na een drugsdeal in Arnhem, een verdachte aangehouden. Dit lukte met behulp van voorbijgangers. Zij wisten namelijk de man te onder controle te houden tijdens een worsteling met een agent, meldt de politie op Facebook.

De drugsdeal begon gister op de parkeerplaats van de Albert Heijn aan de Velperbuitensingel. Hier hoorde een undercoveragent een verdacht telefoongesprek. Een druk bellende man maakte een afspraak aan het  met een drugsdealer. Niet veel later verscheen de andere man en liepen ze samen naar de Spijkerstraat. Hier vond de deal plaats. En direct nadat de agent in actie kwam vluchtten beide mannen weg. 

De agent kon één van de mannen in de kraag grijpen, waarna er een worsteling ontstond. Voorbijgangers schoten de agent te hulp, waardoor ze samen de man onder controle kregen. 

Het is niet bekend wie deze voorbijgangers waren. Tevens is nog onduidelijk of de opgepakte man de dealer of de koper is.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem