De gevallen fietsster krijgt eerste hulp op de Bosweg in Arnhem.
Volledig scherm
De gevallen fietsster krijgt eerste hulp op de Bosweg in Arnhem. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Vrouw loopt fikse hoofdwond op door botsing elektrische fietsen in Arnhem

ARNHEM - Een vrouwelijke fietser is deze woensdagmiddag lelijk gevallen nadat haar elektrische fiets een andere fiets raakte op de Bosweg in Arnhem. Ambulance, politie en de traumaheli rukten uit na het ongeluk. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Keuze voor één projectontwikkelaar zorgt in Oosterbeek voor argwaan en vooral vertraging
  PREMIUM

  Keuze voor één projectont­wik­ke­laar zorgt in Oosterbeek voor argwaan en vooral vertraging

  Het gemeentebestuur van Renkum had zo veel haast met nieuwbouw op het terrein van Moviera in Oosterbeek dat ze met de eerste projectontwikkelaar die zich meldde in zee is gegaan. Andere kregen geen kans. Maar tijdsbesparing levert het niet op. Integendeel. De omwonenden hebben toegezegd door te vechten tot de hoogste rechter met jarenlange vertraging van het bouwproject als gevolg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem