Weekendhuis in Vreedenhoff voor persoonlijk contact

ARNHEM - In woonzorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem is sinds vandaag een 'weekendhuis'. Mensen die behoefte hebben aan contact of persoonlijke ondersteuning kunnen aanschuiven voor koffie, thee of een hapje eten.

,,Thuis wonen is prettig en vertrouwd maar kan voor sommigen erg stil zijn’’, zegt een woordvoerder van Vreedenhoff. ,,Dan is het fijn als je ook in het weekend ergens kan binnenlopen om andere mensen te ontmoeten.’’

Het weekendhuis aan de Velperweg is geopend op zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. 

Volledig scherm
Een bewoner in de gang van een verzorgingshuis (niet in Arnhem). © ANP
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs
    PREMIUM

    Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs

    ARNHEM - Het doortrekken van een wandelpad tussen winkelcentrum Rijkerswoerd en Park Lingezegen is de inzet geworden van een hoog opgelopen conflict tussen het gemeentebestuur van Arnhem en de grondeigenaren. Arnhem stapt naar de rechter om onteigening van een klein strookje voormalig gemeentelijk ‘snippergroen’ af te dwingen om in ieder geval een brug te kunnen aanleggen met een mogelijke omweg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem